Uploaded image for project: 'Firestorm'
  1. Firestorm
  2. FIRE-20329

Contact Set aliases not displayed on first post

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: Phoenix Firestorm 4.7.9, Phoenix Firestorm 4.7.10
    • Fix Version/s: Phoenix Firestorm 4.7.10
    • Labels:
    • Environment:
    • SL Avatar Name:
      Mister Acacia
    • Reported In:
      Firestorm 4.7.10

      Description

      For a user added to a Contact Set, and an alias set for that user, their alias is not shown on their first post of a session. The text color is correct for their set, and all of their subsequent posts show the alias I set.

        Activity

        Hide
        lette Lette Ponnier added a comment -

        I've seen this happen occasionally, too.

        Possibly relatedly, they don't appear in the radar with their alias, but the alias shows in their profiles when opened.

        Show
        lette Lette Ponnier added a comment - I've seen this happen occasionally, too. Possibly relatedly, they don't appear in the radar with their alias, but the alias shows in their profiles when opened.
        Hide
        ansariel.hiller Ansariel Hiller added a comment -
        Show
        ansariel.hiller Ansariel Hiller added a comment - Presumably fixed in 51266 ( http://hg.phoenixviewer.com/phoenix-firestorm-lgpl/rev/d637284ab3c8 ).

          People

          • Assignee:
            ansariel.hiller Ansariel Hiller
            Reporter:
            misteracacia Mister Acacia
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: